fbpx

Om Yardhouse

Yardhouse studio är ett eget hus byggt för kunna förverkliga en vision och dröm för många. Att kunna spela in entusiastiska musiker i ett bra akustiskt rum. Ett musikens hus.

Studion är ritad av den rutinerade ljudräven Ingemar Ohlsson på Audio Data Lab och bygget svarade Olle, Filip, Janne och Lasse på Studiobyggarna för. Till och med ventialtionstrummorna och rördragningen skulle kvalitetsgranskas av ADL konsult innan bygget kunde dras igång. Inget är lämnat åt slumpen med andra ord. Det många besökare uttryckt är att akustiken känns och låter väldigt bra. En fröjd för både ögon och öron. Tack vare relativt låg kostnad för mark och byggnad kan vi erbjuda en professionellt miljö och resultat till en attraktiv prisbild.

Men Yardhouse Studio är inte bara en fin studio. Det är mer än så. Det finns gott om utrymme att hänga på, för en längre period om så behövs. På de övre våningarna på drygt 100 m2 finns allrum,  fullt utrustat kök och matplats, 2-3 sovrum, tvättstuga och toalett/badrum, balkong. På den varma årstiden kan man med fördel grilla på uteplatsen. Blir det en riktigt het sommar är det skönt att ha rejäl ventilation och airconditon i alla studiorum för att kunna orka jobba effektivt.

Läget på studion är ca 4 min promenad från pendeltåg och från Stockholm City tar det ca 20 min. Från Arlanda kan du åka tåg utan byten på ca 60 min.