fbpx

Sångcoaching

Nu startar vi upp sångcoaching på Yardhouse. Våran crew member Anna Lundqvist har coachat sångare i över 20 år – alla nivåer, alla genrer och målsättningar och öppnar nu upp mini-kurser på söndagar.

Tid: Söndagar. Varje session är 90 min

Kostnad: 1500 kronor

Deltagare: 1-4 st per session

Innehåll: sångteknik (muskulatur, andning, hållning, placering m.m.) samt enl. ö k med dig och dina målsättningar.

Bokning: anna@yardhouse.se

Om Anna Lundqvist:
Jag heter Anna och är jazzsångerska och kompositör, född och bosatt i Stockholm. Jag tog examen från jazzmusikerprogrammet på Skurup Folkhögskola år 2000 och har arbetat professionellt som musiker sedan dess. Jag producerar och arrangerar även musik, för egna projekt och andra.

Som sångcoach:
Jag har undervisat i sång i olika former i över 25 år. Alla åldrar, nivåer, genrer och sångare med olika mål – bara för skoj skull, skivinspelningar, sökning till högskola eller IDOL. Jag älskar att ta min elev till nästa nivå och vi jobbar alltid efter dina önskningar och mål. Fokus ligger på teknik och hälsa. Hur du kan forma och ta hand om din röst på bästa sätt.

Min musik:
Anna Lundqvist Quintet är min svenska kvintett. Tillsammans med ALQ har jag släppt fem album, varav det femte, MEWE, blev nominerat till Årets jazz på Manifestgalan i Stockholm 2018.
Förutom ALQ leder jag även Anna Lundqvist Lisboa Cinco med musiker från Lissabon. Portugal är som ett andra hemland och jag försöker spendera så mycket tid som möjligt där. Jag har också en duo tillsammans med pianisten Jonas André, och tillsammans släppte vi vårt debutalbum ’Reunion’ i maj 2020.

Övrigt:
Jag arbetar halvtid som verksamhetsledare på talangcentret Vänersborg Jazz Academy, gör timmar som studiokoordinator på Yardhouse och jobbar som frilansande sångerska, kompositör och producent i andras projekt. Jag gör även frilansuppdrag som gästföreläsare i music management, sångteknik, jazz/improvisation, ensemble och komponering på universitet och andra organisationer/skolor, i både Sverige och utomlands.

På G:
Skivsläpp september 2023 med Anna Lundqvist Lisboa Cinco
Utgivning av sångbok (andra upplagan) december 2023.

www.annalundqvist.com
www.instagram.com/annalundqvistjazz
www.facebook.com/annalundqvistjazz